FAQs

philPhone FAQs

Het philPhone-team werkt volgens strikte richtlijnen. Bijgevolg kunt erop vertrouwen dat het apparaat in veilige handen is tijdens eens van onze herstellingen. Dit met respect voor de privacy. U kunt alle informatie terugvinden in onze veelgestelde vragen.

De gemiddelde herstellingen duren tussen de 30 minuten en 2 uur. Kortom een herstelling voor een smartphone is maximum 60′ minuten en deze voor een tablet tot maximum 2 uur.

philPhone zit op meerdere locaties in heel West-Vlaanderen waardoor we U snel en goed van dienst kunnen zijn. Indien U graag wil weten wat de dichtstbijzijnde locatie is raden wij U aan intussen een kijkje te nemen op de pagina “locaties

philPhone is elke dag geopend van 09:00 tot 21:00. Dus alle dagen van de week, ook op zondag!

Wij repareren smartphones & tablets van de volgende merken: Apple – Samsung – Huawei. U kunt alle herstellingen en prijzen per specifiek toestel bij onze “prijzen” vinden.

Aangezien philPhone een grote voorraad heeft kunnen wij een herstelling meteen uitvoeren. Desondanks komt het wel eens voor dat iets niet op voorraad is. In dit geval zal het onderdeel besteld worden en de volgende dag beschikbaar zijn.

Is het glas van uw iPhone, smartphone of tablet gebarsten? Blijft het scherm zwart? Wij repareren het beeldscherm van uw gadget! Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw, origineel zwart LCD en Touch module.

Laadt uw iPhone, smartphone of tablet niet of nauwelijks meer op? Valt het toestel vaak uit? Geeft het telkens andere percentages weer? In de eerste plaats is dan de accu van de iPhone, smartphone of tablet aan vervanging toe. Wij vervangen zoals gezegd binnen het uur uw oude accu door een nieuw, origineel exemplaar!

Heeft uw iPhone, smartphone of tablet problemen met het zoeken naar antenne? Heeft u geen ontvangst? Bij deze reparatie wordt de kapotte iPhone-, smartphone- of tablet Wifi goedkoop vervangen door een nieuw, origineel exemplaar met de bedoeling deze te herstellen.

Is de achterkant van uw iPhone, smartphone of tablet beschadigd? Wij repareren het voor u! Wij vervangen de kapotte achterkant door een nieuw, origineel exemplaar: uw iPhone, smartphone of tablet ziet er weer uit als nieuw, u kunt echter ook overstappen naar een andere kleur achterkant.

Werkt de volume knop van uw iPhone, smartphone of tablet niet? Heeft u problemen met de geluidsknoppen, de stil knop en de aan/uit knop? Immers wordt dit veroorzaakt door een kapotte powerflex cable. Deze volume knop kunnen wij voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. U kunt alle informatie terugvinden in onze veelgestelde vragen.

Blijft uw smartphone of tablet hangen? Komt u niet verder dan het Apple of een anere marken logo? Of krijgt u iTunes in beeld? Dan kan het hoog waarschijnlijk aan het software liggen. Bij deze reparatie wordt toestel volledig gereset en komt er nieuwe Fabriek software op. Kortom zetten we het toestel terug naar de staat zoals hij uit de fabriek kwam. Mogelijk kan er id gevraagd worden. U kunt alle informatie terugvinden in onze veelgestelde vragen.

Werkt de stil knop van uw iPhone of smartphone niet? Heeft u problemen met de volumeknoppen, de stil knop en de aan/uit knop ? Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een kapotte iPhone / smartphone powerflex cable. Deze stilknop kunnen wij voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Hoort de tegenpartij u nauwelijks of niet? Heeft u problemen met de laadingang, microfoon en de koptelefoon aansluiting ? Door het vervangen van de oplaadconnector-unit kan dit probleem worden verholpen. De microfoon en de koptelefoon aansluiting van het toestel is een onderdeel van de oplaadconnector-unit. Mogelijke problemen met uw iPhone of smartphone microfoon of koptelefoon aansluiting worden middels door deze reparatie dus ook opgelost. U kunt alle informatie terugvinden in onze veelgestelde vragen.

Heeft u problemen met het horen van de tegenpartij tijdens het telefoongesprek of kraakt deze? Werkt de oor speaker van uw iPhone /smartphone niet? Bij deze reparatie wordt de kapotte earspeaker vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Reageert de homeknop van uw iPhone, smartphone slecht? Of reageert deze helemaal niet? Laat dan nu de oude, homebutton vervangen door een nieuw, origineel exemplaar! U kunt alle informatie terugvinden in onze veelgestelde vragen.

Heeft u problemen met uw iPhone, smartphone of tablet met het horen van bijvoorbeeld uw ringtone of muziek, werkt deze niet of hoort u geruis? Bij deze reparatie wordt de loudspeakerunit vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Werkt de voor camera van uw iPhone, smartphone of tablet niet? Heeft u ook problemen met lichtsensor? Door het vervangen van de frontcamera kan het probleem van lichtsensor verholpen worden. De lichtsensor is een onderdeel van camera voor.

Werkt de achter camera van uw iPhone, smartphone of tablet niet? Gaat camera lens niet open? Heeft u problemen met flits? Bij deze reparatie wordt de kapotte iPhone, smartphone of tablet camera-unit inclusief het flits vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Werkt de aan en uit knop van uw iPhone, smartphone of tablet niet? Heeft u problemen met de volumeknoppen, de stil knop en de aan/uit knop? Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een kapotte powerflex cable. Kortom kunnen wij deze knop voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Laadt uw iPhone, smartphone of tablet niet of nauwelijks meer op? Heeft u problemen met de laadingang, microfoon en de loudspeaker? Door het vervangen van de oplaadconnector -unit kan dit probleem worden verholpen. De microfoon en de loudspeaker van het toestel zijn onderdelen van de oplaadconnector -unit. Mogelijke problemen met uw gsm microfoon of mobile telefoon loudspeaker worden middels door deze reparatie dus ook opgelost.

Doet uw smartphone of tablet niet zoals u gewend bent? Of is deze ermee opgehouden en u weet niet waar het aan ligt, dan doen wij bovendien een volledig gratis onderzoek. Als bij ons het probleem bekend is stellen wij een rapport voor u op.

Werkt de koptelefoon aansluiting van uw iPhone, smartphone niet? Heeft u problemen met de volumeknoppen, de stil knop, koptelefoon aansluiting en de aan/uit knop? Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een kapotte iPhone, smartphone powerflex gevolge van stof of water. Bijgevolg kunnen wij de koptelefoon aansluiting voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Nee, wij hebben uw simkaart niet nodig doch vragen wij de code van het apparaat alles te testen na de herstelling.

U kan een herstelling inplannen waar een wanneer het u past via ons online systeem “boek herstelling” , door ons telefonisch te contacteren op het nummer: 050 66 66 66 of via onze live chat op de website!  Onze klantenservice is dagelijks te bereiken van 09:00 tot 22:00.

Wij vragen altijd de klant vooraf zijn beschermhoesjes van het toestel te halen met de bedoeling onze organisatie wat makkelijker te maken.

Zoals gezegd we hebben de toegangscode nodig om je telefoon na de reparatie te testen. Als u uw toegangscode niet wilt vertellen zullen bepaalde fucnties niet getest kunnen worden.

Bij philphone zijn er meerdere mogelijkheden om ter plaatste te betalen zoals; Cash, bancontact en VISA.

Na de herstelling krijgt U een factuur voor uw toestel. Deze zal niet alleen afgegeven maar eveneens per email verzonden worden zodat U altijd een garantiebewijs heeft. U kunt alle informatie terugvinden in onze veelgestelde vragen.

Zeker en vast! Bij philPhone zijn we heel flexibel en geven U graag een offerte voor meerdere herstellingen.

Zodra u geen beeld heeft, er zwarte plekken te zien zijn of eender wat dat het beeld niet meer zoals voorheen weergeeft betekent dat U een LCD vervanging nodig heeft.

Ja. Aangezien de frontglas herstelling het hele glazen oppervlak zal vervangen.

Ja, elke niet-responsiviteit die uw telefoon ondervindt als gevolg van een val, wordt opgelost met de Glas-reparatie

Onze klantenservice is te bereiken op 050 66 66 66, per mail info@philphone.be of via de chat rechtsonderaan!

  • Telefonisch op het gratis nummer: 050 66 66 66
  • Per email: Info@philphone.be
  • Via onze chat rechtsonder op de website.
  • Via onze pagina “contact

 

Lees onze nieuws pagina en blijf op de hoogte!

})