Hoofdkantoor

Een kantoor waar je graag Werkt!

Het hoofdkantoor van philPhone is het kloppend hart van dit bedrijf, het staat nooit stil! Elke aspect is hier te vinden; Een herstelservice, de klantendienst, de logistiek voor onze webshop en nog zo veel meer…!

Een hart groeit doorheen de tijd en ook dat is zo bij philPhone. Elke dag is een team bezig met het onderzoeken van de nieuwste toestellen en zoeken ze naar nieuwigheden binnen de sector om een nog betere service aan te bieden. Heb jij zin om bij ons te werken? Bekijk dan snel onze “vacatures”!

6 jaar operationeel

philPhone staat al lange tijd aan de top dankzij onze kwalitatieve & innovatieve werkwijze in Brugge en West-Vlaanderen.

Geliefd bij klanten

Dag in dag uit staan we klaar voor de klant en zijn probleem. Dit doen we met plezier en worden er ook voor beloond. Bekijk snel onze recensies!

Originele Onderdelen

Wij werken enkel en alleen met “Originele onderdelen” en hier zijn we enorm trots op als een van de weinige in heel België!

Kwaliteit Voorop

philPhone werkt enkel en alleen met originele kwaliteit die via strikte procedures worden geplaatst, verkocht en nagekeken.

Onze hoofdlocatie

Adres: Doornstraat 76, 8200 Brugge

Tel: +32(0)50 66 66 66

E-mail: support@philphone.be


Openingsuren

Maandag - Zaterdag / 09:00 - 21:00

Zondag - Op afspraak*


})